FacebookInstagram

Zpět na blog

Jak správě vybrat obchod na použité iPhony? A na co se zaměřit?

Není použitý iPhone jako použitý iPhone. I při výběru zboží z druhé ruky je třeba dbát na kvalitu, která se promítá v ceně. Ušetřená desetikoruna se tak mnohdy může pořádně prodražit, proto je třeba vybírat s rozmyslem. 

Jenže e-shopů s použitými iPhony je na internetu více, tak jak si vybrat ten správný? 

U nás v Levných iPhonech je kvalita zařízení na prvním místě. Naši dodavatelé patří mezi špičku – telefony pocházejí ze západních trhů, především z USA, Velké Británie či Německa. Existují samozřejmě také levnější distribuční kanály z východu, především Indie a Číny. Které většinou ostatní prodejci kvůli nizké ceně upřednostňují. Nicméně kvalita těchto zařízení je velmi nízká a je vysoká poruchovost, proto neodpovídá našim vysokým standardům, a proto od nich telefony neodebíráme. 

Před tím, než iPhone dorazí do Vašich rukou, prochází u nás několikastupňovou kontrolou. Klademe maximální důraz na  funkčnost – každý telefon musí být 100% funkční a musí mít dlouhoudobou životnost a minimální poruchovost, jinak putuje zpět k dodavateli. Po komplexní kontrole přichází na řadu rozřazení do kategorií A a B, které se týkají pouze vizuálního stavu zařízení. Do kategorie A zařadíme pouze ty nejlepší kusy, do kategorie B spadají poté ty ostatní. Rozřazování není jednoduché, neboť musíme mít stále na paměti, že každý telefon byl používán jinak.

Po vašem nákupu je telefon co nejdříve zabalen a odeslán. Odesílání probíhá každý den dopoledne, ostatní objednávky posíláme druhý pracovní den ve stejný čas. Našim zákazníkům se snažíme vycházet maximálně vstříc. Například v případech, kdy telefon není skladem, nenecháváme objednávku ležet ladem jako jiné e-shopy, ale aktivně se snažíme nabídnout dostupnou alternativu, abyste se mohli ze svého zařízení těšit co nejdříve.

Jsme jedničkou na trhu a máme největší objem prodaných iPhonů, proto dokážeme držet tak nízké ceny, i přesto že je pro nás  prioritou maximální kvalita produktů, které prodáváme. Pokud bychom prodávali iPhony ještě levněji, cena by se promítla do kvality, s čímž rozhodně nemůžeme souhlasit. Proto zvažte, zda zvolíte Levné iPhony nebo o pár desetikorun levnější iPhone od konkurence  s pochybnou kvalitou a špatným servisem.

Toto je současná situace na trhu s použitými iPhony, proto jsme napsali tento článek jako osvětu. Aby zákazníci nenaletěli  některým prodejcům a jejich šuntům, které mají vysokou poruchovost a neoriginální díly. Opravdu ušetřená stokoruna za následné komplikace se nevyplatí. Jsme Levné iPhony a zakazník je u nás na prvním místě.