FacebookInstagram

Zpět na blog

Použitý iPhone - strašák, nebo dobrý kauf?

Pokud jste si někdy pořídili nebo chtěli pořídit cokoliv s logem nakousnutého jablka na zádech, pak vám neunikla důležitá informace - nejedná se o nic levného. Apple sice produkuje zařízení vysoké kvality, nicméně tomu také odpovídá cena. Pokud tedy nechcete při nákupu platit svou ledvinou, je dobré se poohlédnout po použitých iPhonech. Jedná se o riziko, nebo můžete bez obav sáhnout po použitém kusu? Obecně se dá říci, že iPhony jsou mimořádně trvanlivé telefony. Apple pravidelně aktualizuje i několik let staré kousky, které si touto politikou udržují svou cenu. To má však pro uživatele také negativní důsledek, a to vyšší cenu za nové kusy. Několik let starý telefon tak u Applu pořídíte mnohem dráž, než novinku střední třídy od konkurence. Právě dlouhá podpora a kvalitní zpracování však vyšší cenu obhajuje. 

I tak je zde možnost, jak získat telefon prémiové kvality za nižší cenu. Jak je to možné? Na trhu existují prodejci, jako například LevnéiPhony.cz, které prodávají použité iPhony za rozumné ceny. I samotný Apple prodává na svých stránkách použité zboží, avšak i za ně si řekne o nekřesťanské peníze. Lze namítnout, že Apple přece drží na telefony záruku - tu ale máte také u Levných iPhonů. Proč je tedy vyzkoušet? Standardem je, kromě nízké ceny, také osazená krabička, dáreček či férové a rychlé jednání. To vše i o několik tisíc levněji, než nové zboží. I přes to, že se jedná o použité zboží, vztahuje se na něj roční záruka. Reklamací se bát nemusíte – řeší se rychle a spolehlivě. Při koupi je třeba se pouze rozhodnout, kterou kategorii zvolit. Jelikož jsou všechny iPhony otestované techniky a plně funkční, jedná se pouze o vizuální stav. Je tedy na vás, zda si připlatíte za lepší vzhled, či se smíříte s drobnými vizuálními nedostatky, které ospravedlní ještě nižší cena. iPhone můžete pořídit také na splátky, což je výhodné v případě, že nechcete vynaložit vyšší částku okamžitě.

Zpátky ale k původní otázce - je použitý iPhone strašák nebo dobrý kauf? Pokud nutně netrváte na novém telefonu a rádi nějakou korunu ušetříte, pak není důvod, proč nenavštívit www.LevneiPhony.cz a jeden kousek si rovnou objednat. Použitý iPhone vám jistě udělá stejnou radost jako nový, a přitom vám nezrujnuje rozpočet.