FacebookInstagram

Zpět na blog

Proč je důležité zakoupit si k telefonu také ochranný kryt a fólii?

Proč je důležité zakoupit si k telefonu také ochranný kryt a fólii? V dnešní době vlastnit chytrý mobilní telefon není nic neobvyklého, setkáváme se s ním na každém rohu, přičemž většina majitelů často řeší otázku, jak nejlépe zajistit bezpečnost před škrábanci a poškozením. I přes nejopatrnější zacházení se ale můžete setkat s nepříjemnou situací, kdy se na displeji telefonu objeví vlásečnicové škrábance, nebo vám nedopatřením upadne na zem, což nejenom špatně vypadá, ale pokud budete chtít v budoucnu telefon prodat, zachovalý estetický stav hraje důležitou roli. Výrobci se snaží nabídnout zákazníkům velký sortiment příslušenství, které nejenom ochrání chytrý telefon, ale myslí také na elegantní křivky a tak se snaží zachovat původní velikost a hmotnost, přičemž bezpečnostní prvky rozloží na nejvíce náchylná místa (zejména rohy telefon a zadní část).

1. Vybíráme ochranné pouzdro pro iPhone: Možná i vám se to někdy stalo. Mobil z ruky během používání snadno vyklouzne, nebo ho špatně položíte na kraj stolu, přičemž o několik vteřin později letí k zemi. Situací kdy se telefon snadno poškodí, je však daleko více, stačí ho vložit do kapsy u kalhot, ve kterých máte ještě navíc svazek klíčů, nebo jiný předmět s ostrými hranami. Obzvlášť, pokud za telefon zaplatíte částku přes dvacet tisíc korun, rozhodně doporučujeme na ochranném pouzdře nešetřit. V nabídce je několik kategorií, ať už se jedná o „flipové“, kožené, plastové či gumové materiály, vždy je třeba ochránit rohy, tlačítka a konektory a samozřejmě také zadní část telefonu, která je na poškrábání nejvíce náchylná. Výrobci myslí na všechny skupiny uživatelů, existují totiž pouzdra, která vydrží i pád z desátého patra, seženete však také pouzdro, které zachová elegantní křivky, nebo variantu obalu, ve kterém je telefon pouze uschovaný, když ho nepoužíváte. Podle průzkumu však velká většina uživatelů svůj telefon nosí bez pouzdra a již v minulosti na to doplatili pozdější opravou poškození.

2. Nejlepší ochrana displeje? Tvrzené sklo a fólie: Pokud potřebujete ochránit displej vašeho telefonu, ani v této situaci se nevyplatí šetřit. Za kvalitní ochranu je třeba totiž zaplatit, nebo alespoň vybrat správně, podle toho, jaký jste uživatel. V nabídce jsou totiž nejrůznější fólie, které nejsou během používání na dotyk příjemné a později vás můžou obtěžovat. Fólie zamezí případným škrábancům a nečistotám na displeji, pokud vám ale telefon spadne nedopatřením na ostrý předmět, nebo na hrubý povrch, následkům se neubráníte. Proto bychom vám raději doporučili zakoupit si tvrzené sklo, které nesnižuje citlivost a navíc jsou několika násobně odolnější. Chrání totiž proti všem nárazům, pádům, škrábancům či umaštěním. Tvrzená skla se vyznačují odolností 9H a navíc vás příjemně překvapí tloušťka pouhých 0,26 mm, což na telefonu vůbec nepůjde poznat.

Na našem eshopu najdete levné iPhonyzánovní iPhony, použité iPhonybazarové iPhony nejvyšší kvality, proto u nás nenajdete refurbished iPhony, renovované iPhonyrepasované iPhony pochybné kvality jako u jiných prodejců. Ušetřete až 43% a získejte levný iPhone se zárukou. Navíc ke každému iPhonu dárek a doprava ZDARMA. Možnost nákupu na splátky. Ověřeno zákazníky.