FacebookInstagram

Zpět na blog

Výhody proč nakupovat u specialisty na použité iPhony-LevneiPhony.cz

Použité iPhony za skvělé ceny

Společnost Apple každým rokem představuje nové modely svých produktů, přičemž po celém světě je nejznámější právě iPhone. Jablečný telefon s operačním systémem iOS již před deseti lety změnil pohled na běžné používání a postupně se stává společníkem každého uživatele, který od telefonu vyžaduje bezpečnost, spolehlivost a moderní technologie. Částky za telefon jsou však oproti konkurenci poměrně vysoké, což může být pro někoho hlavní překážkou před zakoupením. Na našem e-shopu ale můžete objevit použité iPhony v různých kapacitách za skvělé ceny.

Špičková kvalita

Nabízíme výhradně produkty, které jsou naprostou špičkou mezi použitými iPhony. Ať už vyžadujete TOP stav, který je srovnatelný s novým kusem, nebo vám nevadí použité telefony s drobnými kosmetickými vadami (jedná se zejména o drobné oděrky, vlásečnice na displeji atp.) rozhodně budete s naší nabídkou produktů spokojeni. Produkty totiž kategorizujeme celkem do tří skupin podle vzhledového stavu, aby měl zákazník přehled o tom, jaký model si vlastně pořizuje. Odlišná je pak především prodejní cena, která je však ve srovnání s novým telefonem výrazně nižší a jelikož se snažíme vyjít našim zákazníkům maximálně vstříc, držíme částky na nejnižší možné ceně.

Záruka a 14 dní na vrácení zboží

Bojíte se pořídit si použitý telefon? Můžeme vám zaručit, že veškeré nabízené produkty jsou stoprocentně funkční a každý produkt projde vstupní kontrolou u našich techniků. Zakoupíte tedy skvělý telefon za parádní cenu, navíc totožný ve srovnání s novým kusem, zároveň poskytujeme na všechny iPhony jednoletou záruku, jenž se vztahuje na veškeré technické i softwarové problémy. Ke každé objednávce je navíc vystavena faktura, která vám poslouží v případě potíží jako záruční list. Pokud se zbožím nebudete spokojeni, nebo jej budete chtít vyměnit za jiný kus, případně úplně jiný model (ve stejné cenové kategorii), nabízíme vám 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodu. Podmínkou je však vrátit telefon ve stavu, ve kterém jsme vám jej prodávali.

Prověřený původ

Zajímá vás původ nabízených telefonů? Prodávané zboží, které objevíte na stránkách LevnéiPhony.cz dovážíme výhradně z USA a států Evropské unie (převážené Velká Británie a Německo), přičemž nabízí daleko lepší kvalitu než cokoliv jiného na trhu. Rozhodně se nejedná například o Refurbished verze z Číny, nebo jiných států. Na kvalitě si dáváme záležet!

Dodání do druhého dne a DOPRAVA ZDARMA

Jelikož se snažíme jít s dobou, na našem e-shopu najdete i poslední dostupný model iPhone 7, pokud však nechcete vynaložit velké množství financí, k dispozici je také například iPhone SE za velmi výhodnou cenu. Objednané zboží vám rádi zašleme prostřednictvím kurýrních služeb společnosti GLS. Balíček dorazí do druhého dne a doprava je ZDARMA. Pokud byste potřebovali poradit s výběrem správného modelu, můžete využít naší ON-LINE služby na stránkách, kdy se o vás postarají naše milé operátorky.

Výdejna v Praze a poradenství

Jste z Prahy nebo blízkého okolí, případně se do Prahy chystáte na výlet, přijďte se k nám přesvědčit o kvalitě našich iPhonů osobně. Naše příjemné kolegyně se na Vás těší v naší výdejně od pondělí do pátku vždy od 8:30 do 17:00. A když se předem telefonicky objednáte, budeme mít na Vás více času a telefon s Vámi  i rádi nastavíme. 

Výkup na protiúčet

Máte starší iPhone a chcete jej vyměnit za nový? Odkoupíme jej na protiúčet! Jelikož je našim cílem plnit sni každého vás, můžete si z nabídky vybrat vysněný telefon a my se postaráme o prodej vašeho starého iOS zařízení. Jak to funguje? O danou částku, kterou vám za váš starý iPhone nabídneme, bude následně ponížena cena nového iPhonu, který máme současně v nabídce. A to se vyplatí!