FacebookInstagram

Zpět na blog

Proč se raději vyplatí pořídit si loňský iPhone 7, než iPhone 8?

 

Společnost Apple představila na své konferenci Keynote podle očekávání trojici nových modelů iPhone, přičemž loňské modely zastupuje generace „osmiček“ konkrétně tedy dvojice odlišná některými funkcemi, velikostí, ale především pořizovací cenou. Apple letos vsadil na skleněný design umožňující bezdrátově dobíjet, což nemusí být úplně přesvědčivá vlastnost pro některé zákazníky.

Pokud se totiž zaměříme na loňský model iPhone 7 a porovnáme jej se základní „osmičkou“  mnohé vás přesvědčí o tom, že s novým modelem velký krok kupředu neuděláte. V případě, že máte v plánu pořídit si něco novějšího, určitě můžete využít v první řadě nové služby protiúčtu na našich stránkách, kdy rádi váš telefon vykoupíme, přičemž si můžete vybrat ze současné nabídky použitých, avšak ověřených a kvalitních telefonů, které splní vaše očekávání. Proč tedy uděláte lépe, když se rozhodnete pro loňský iPhone 7 a zapomenete na letošní „osmou generaci“ která není mezi uživateli podle posledních průzkumů příliš oblíbená a v prodejích se jí nedaří? Čtěte dál..

Když se zaměříme na samotný design a křivky telefonu, na první pohled jsou telefony (iPhone 7 vs. iPhone 8) téměř identické, přední panel rozhodně! Ve společnosti, kde chcete svým „jablíčkem“ zaujmout je tedy úplně jedno, zda máte sedmičku, nebo letošní kousek. Rozdíl je však v pořizovací ceně, jelikož základní iPhone 7 32 GB pořídíte na našem e-shopu LevnéiPhony.cz již od 12.999 Kč., přičemž za základní verzi iPhone 8 zaplatíte téměř o 8000 korun více. V prvním případě tedy hrají hlavní roli finance, navíc „sedmička“ zvládne každou operaci během okamžiku a rozhodně se jako běžný uživatel nesetkáte s jakoukoliv odezvou. Co říkáte na skleněná záda? Hezké že.., avšak v případě jejich poškození počítejte s finančně náročnou opravou. Podle informací je dražší, než výměna LCD displeje.  iPhone 7 32GB už pořídíte opravdu za hubičku! Více zde.

Pokud už tedy dopředu víte, že vám telefon občas z dlaně vyklouzne, určitě je správnou volbou předchozí generace, která v testech odolnosti obstála lépe. Dnešní doba moderních technologií vyžaduje úsporné zařízení a velkokapacitní akumulátory. Apple však u  letošní „osmičky“ zvolil slabší baterii,  takže vám asi radost neudělá. Těžký telefon v kapse u kalhot rozhodně pocítíte obzvlášť, pokud často cestujete, nebo jste přes den v zaměstnání neustále na nohách.. I tady Apple letos udělal krok zpět, což jasně napovídá tomu, že budete více spokojeni se „sedmičkou“ z LevnéiPhony.cz, je to totiž nejlepší volba,  kterou můžete udělat!

 

Proč si tedy pořídit raději loňský iPhone 7 a nedát přednost letošní „osmičce“ v základu? Ve zkratce výrazně ušetříte, navíc získáte jednoletou záruku, stejně jako u produktů od Applu. Po výkonné stránce jako běžný uživatel rozdíl nepoznáte, fotoaparát je také obstojný a vaše očekávání rozhodně splní. Nemusíte se bát, že vás potká poškození zadní skleněné části, nebo nebudete neustále hledat po bytě nabíječku, protože se vám iPhone 8 vybil o něco rychleji, než byste čekali. Ještě váháte nad tím, do kterého modelu půjdete? Prohlédněte si nabídku současně prodávaných modelů iPhone 7 ZDE ještě nyní s dopravou zdarma a mnoha výhodami, které jsme si pro vás připravili.