FacebookInstagram

Zpět na blog

Operátoři O2 a Vodafone spustili VoLTE pro iPhone.

Pokud jste zákazníkem operátora O2 či Vodafone a vlastníte iPhone, nejspíš vám v nedávné době dorazila upozornění ohledně aktualizované sítě, přičemž hlavním důvodem je spuštění funkce voLTE. Co je to vlastně služba voLTE? Jedná se o technologii umožňující přenášet hlasové hovory přímo přes sítě, což zaručí vyšší rychlost spojení a vyšší kvalitu. Nově spuštěnou službu VoLTE u O2 mohou nově využít zákazníci s těmito zařízeními od Applu: iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6 a iPhone 6 Plus. V čem spočívá výhoda této služby? Data spotřebovaná za telefonování přes VoLTE se nezapočítávají do FUP limitu, takže zákazník platí stejně jako za běžný hovor přes hlasovou síť. Je však třeba připomenout, že musíte mít nainstalovaný systém iOS 10.3 a novější.

 

Nastavení (aktivace) voLTE na iPhone:

Klikněte na Nastavení ve vašem telefonu. Otevřete záložku Mobilní dataVolby datZapnout 4G/LTE. Nyní je potřeba vyvolat aktualizaci sítě, kterou provedete přes Nastavení ObecnéInformace.Pokud se vám nedaří provést aktualizaci, restartujte vaše iOS zařízení a proveďte celý postup od začátku.

Na našem eshopu najdete levné iPhonyzánovní iPhonypoužité iPhonybazarové iPhony nejvyšší kvality, proto u nás nenajdete refurbished iPhonyrenovované iPhonyrepasované iPhony pochybné kvality jako u jiných prodejců. Ušetřete až 43% a získejte levný iPhone se zárukou. Navíc ke každému iPhonu dárek a doprava ZDARMA. Možnost nákupu na splátky. Ověřeno zákazníky.